Adăugarea unei cheltuieli este simplă: un click pe butonul roșu vizibil în oricare pagină a site-ului îți va deschide un formular scurt de adăugare a unei cheltuieli.

Formularul conține un câmp de introducere a sumei, categoria în care se încadrează cheltuiala, contul din care provine suma cheltuită și opțional o notă scurtă cu privire la suma cheltuită. Conturile Pro pot de asemenea adăuga tag-uri, uploada documente sau seta categorii multiple.

Aici sunt cateva articole care raspund unor întrebări legate de datele introduse:


Cheltuielile se pot adăuga și din secțiunea Cheltuieli, alegând o zi din calendar: dacă în ziua respectivă nu există nici o cheltuială, formularul de adăugare va apărea automat, iar daca există deja cheltuieli, un buton cu "Adaugă Cheltuială" va face posibilă adăugarea cheltuielii.

Modificarea unei cheltuieli se poate face printr-un simplu click pe iconița de editare care apare când stăm cu mouse-ul deasupra unei cheltuieli. Dacă cheltuiala nu apare în Dashboard, aceasta poate fi găsită în pagina Cheltuieli. Cheltuiala se poate șterge folosind iconita Șterge aferentă cheltuielii respective.
Editare cheltuiala