Da.

Ne pare rău că dorești acest lucru, însă el este posibil.

Pentru a-ți șterge contul, accesează pagina Profilul Meu din meniul Contul meu, și apasă butonul Șterge Cont. O pagină în care se cere obligatoriu confirmarea prin introducerea parolei și opțional un scurt mesaj cu motivul pentru care dorești acest lucru, îți va permite să execuți ștergerea.

Odată șters contul, toate datele introduse de tine vor fi șterse, fără posibilitate de recuperare.

Dacă dorești doar să resetezi contul la starea sa inițială pentru a începe de la zero, îți recomandăm funcția de Resetează Cont accesibilă din aceeași secțiune.