Da.

Înainte de ați reseta contul, îți recomandăm să citești despre funcționalitatea de actualizare de sold care îți permite să aduci soldul la valoarea sa corectă și astfel să ai un sold actual de la care să pornești gestiunea, fără a trage după tine eventuale lipsuri în gestiunea anterioară și în același timp fără a pierde nici un fel de date.

Pentru a-ți sereta contul, accesează pagina Profilul Meu din meniul Setări, și apasă butonul Resetează Cont. O pagină în care se cere obligatoriu confirmarea prin introducerea parolei, îți va permite să execuți resetarea.

Odată resetat contul, toate datele introduse de tine vor fi șterse, fără posibilitate de recuperare, iar contul tău va intra din nou în modul de setup.